У ніч на 8 лютого, на 77 - му році життя трагічно загинув ветеран Прикарпатського футболу, колишній член виконавчого комітету та Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу Роман Іванович Мазур.

Про це повідомили у пресслужбі Івано-Франківської Обласної Асоціації футболу.

"Івано-Франківська обласна Асоціація футболу висловлює найщиріші співчуття родичам, друзям і всім, хто знав Івана Романовича. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Поділяємо біль і горе близьких. Світла йому пам'ять",- йдеться в некролозі асоціації.

Нападник Роман Мазур народився 13 липня 1944 року в Івано-Франківську. У футбол почав грати в спортивній секції. Першим тренером став Якубовський. Далі ази футболу освоював під керівництвом Маркіяна Ріпана і Василя Чепіги в спортивній школі "Спартака".

Роман Мазур: Івано-Франківська обласна асоціація футболу
Роман Мазур: Івано-Франківська обласна асоціація футболу

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Футбольну кар'єру розпочав у "Нафтовику" в далекому 1961 році. Після служби в армії повернувся додому в " Спартак "до Мирослава Думанського, де встиг пограти в тодішньому чемпіонаті СРСР (клас"Б"). Надалі захищав кольори івано-франківських команд "Прилад" та "Електрон" в обласних змаганнях, де тричі отримував звання чемпіона та кілька разів ставав володарем кубка.

Після закінчення ігрової кар'єри тренував Франківський "Електрон", протягом 1976-1985. Брав активну участь у футбольному житті рідного краю – до 2014 року член виконавчого комітету та Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юний футболіст загинув після вуличної бійки: "був талановитим спортсменом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях помер легендарний спортсмен і тренер: м'яч оживав у його руках

Також «Знай.иа " писав, що Відомий футболіст помер прямо під час матчу: зупинилося серце