Івано-Франківськ виплатить борги до літа 2021 року, Про це заявив мер міста Руслан Марцінків під час засідання виконавчого комітету.

На засіданні виконавчого комітету Івано-Франківська 5 лютого 2021 року Руслан Марцінків заявив, що місто виплатить всі борги до 1 червня.

"Ми до 1 червня віддамо всі кредити. Місто буде без боргів. Ще водоканал нас підводить, але то борги ще з часів Анушкевичуса" - сказав Руслан Марцінків.

Варто відзначити, що не так давно з'явилася новина про те, що у Франківську піднімуться тарифи на проїзд у громадському транспорті. На цю інформацію відреагував і Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Мер Франківська, під час засідання виконавчого комітету, звернувся до керівництва КП "Електроавтотранс" і заявив, що не давав розпорядження про підвищення тарифів. У зв'язку з цим він відмовився розглядати дане питання.

Нагадаємо, що мер Чернівців Клічук зник з міста, посидівши у кріслі лише місяць

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Запоріжжя висловив співчуття рідним загиблих під час пожежі в лікарні

Також, "Знай.uа" писав, вдова Кернеса Гайсинська прибрала до рук скандальну Харківську фірму