Стало відомо про те, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся обурено до української влади. Він стверджує, що вони знову всіх заганяють у злидні.

Таким чином повідомляється, що українців знову хочуть загнати в «лохдаун», як висловився Руслан Марцінків. Міністерство охорони здоров'я України готує зараз нові обмеження, які остаточно можуть добити середній і малий бізнес. Йому незабаром прийде кінець.

Тривати новий карантин буде до 30 Квітня.

Руслан Марцінків говорить про те, хворі є, однак, вбивати місцевий бізнес заради того, щоб люди перестали виходити на мітинги проти високих тарифів? Тільки такі думки виникли у мера Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, трохи раніше стало відомо про те, що в Україні продовжать карантин до 30 Квітня. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Він каже, що це просто попередня дата, так як після 30 Квітня карантинні обмеження все одно зніматися не будуть, триватиме адаптивний карантин.

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ повідомлялося про плани столичної влади підняти вартість проїзду в метро більш ніж в два рази. Причиною цього нібито стане карантин і локдаун, що скоротили пасажиропотік в підземці. У такому випадку ціна складе 20 гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також "Знай.ua" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа