Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз зірка, у своєму Instagram, вирішила показати кілька фотографій з відпочинку і розповіла, що думає про брехню.

Леся Нікітюк опублікувала кілька фото з відпочинку на Мальдівах і розповіла, як змінилося її ставлення до брехні.

На опублікованих фото можна побачити Лесю Нікітюк, яка позує на дерев'яній кладці на березі океану. Телеведуча одягнена в довгу білу сукню, а її волосся розтріпав сильний вітер. При цьому вона зняла з себе туфлі і прогулялася по кладці босоніж.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

У підписі до публікації Леся Нікітюк поміркувала на тему брехні. Вона зізналася, що раніше дуже болісно сприймала брехню, проте зараз її ставлення змінилося.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Про брехню і обман) Це буде спіткати вас завжди і іноді навіть з якоюсь циклічністю...) Але потрібно за це дякувати і відпускати.. бо тільки так ви зможете рухатись далі! Я взагалі люблю коли мені брешуть і обманюють, для мене це як ядерне паливо!!! А раніше дуже плакала і відчувала себе жертвою! Це я більш для себе написала цей пост) аби раз і назавжди вирівняти свій емоційний стан і не звертати увагу на брехню, обман і хейт) а вам дякую що вислухали...нема часу на психолога." - написала Леся Нікітюк

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що чарівна Каменських знову одягла весільну сукню, хвилюванню немає меж: "Я згадала..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова взяла 15-річну доньку на дорослу тусовку

Також, "Знай.uа" писав, Alyona Alyona показала дуже особисте тату в особливому місці