Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, спортсмен показав, як відпочиває в Єгипті, хоч і раніше обіцяв більше цього не робити.

Василь Вірастюк опублікував знімок з сонячного Єгипту і пообіцяв шанувальникам, що більше не буде показувати подібних фото.

На опублікованому знімку можна побачити напівроздягненого Василя Вірастюк, який стоїть на сонячному пляжі в Єгипті. Стронгмен зробив портретний знімок крупним планом, на ньому можна помітити сонцезахисні окуляри в яких відбивається море.

У підписі до публікації Вірастюк нагадав, що раніше обіцяв більше не публікувати знімків з Єгипту і додав, що цього разу точно стримає слово.

"НУ ДОБРЕ, ПАМ'ЯТАЮ, ОБІЦЯВ... ЩЕ ОДНА, і більше не бУдУ.." - написав Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль опинилася в центрі чергового скандалу: залишається підморгувати фанатам

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик показала старшого сина-рокера і його синеволосу наречену

Також, "Знай.uа" писав, Влад Яма з сім'єю поїхали "на полуницю" в Майямі: "Будемо працювати на городі"