Ветерану АТО з Калуша провели операцію в США. Про це розповів священик Микола Бурядник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Микола Бурядник повідомив, що він разом із засновницею фонду "Revived Soldiers Ukraine" Іриною Ващук знаходиться в Ччкаго, де 29 січня ветерану АТО з Калуша Олегу Івахнюку провели 32-у операцію.

Священик розповів, що український воїн бореться з важкою інфекцією і медики були змушені видалити раніше встановлений протез для лікування.

"We are back, знову і знову. Просимо помолитися за успішну операцію для Олег Івахнюк. #32. Після ускладнень і інфекції, лікарі змушені витягнути протез і боротися з інфекцією." - написав Микола Бурядник.

Олег Івахнюк, фото: Facebook Микола Бурядник
Олег Івахнюк, фото: Facebook Микола Бурядник

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто відзначити, що Олег Івахнюк служив у складі батальйону»Донбас". 17 липня 2014 року, разом з побратимами він брав участь у боях біля міста Попасна Луганської області. В результаті Олег отримав поранення трьома кулями в ліву ногу і відтоді переніс кілька десятків операцій.

Публікація Миколи Бурядника: Facebook
Публікація Миколи Бурядника: Facebook
Публікація Миколи Бурядника: Facebook

Нагадаємо, що на Буковині вшанували пам'ять легендарних кіборгів: побратими дивилися на могили і бачили там себе

Як повідомляв портал "Знай.uа", за межею цинізму: в окупованому Криму ветеранам подарували по 125 грамів хліба

Також, "Знай.uа" писав, на батьківщині Зеленського могила Героя АТО заростає кропивою: "Яка ганьба…"