Стало відомо про те, що в Буковелі помітили небезпечну тварину. Блукав посеред людей.

Таким чином, повідомляється, що в Telegram-каналі Kiev-map з'явився ролик з Буковелі. Там серед гір туристи помітили Толі хаскі, Толі вовка, який представляв небезпеку іншим.

Але, очевидці не злякалися, і навіть виявили бажання забрати його до себе додому.

"Тільки наші люди можуть сказати:» може тебе додому забрати собі" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На щастя, тварина виявилася не агресивно, і просто спостерігала за людьми.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те в Хмельницькій області люди були змушені жити в цілодобовому страху через те, що кожен день до їх будинках все ближче підбираються голодні агресивні вовки.

Єгері ж звинувачують у всьому людей, адже саме вони вирубують ліси, і тваринам не залишається нічого як покинути рідний дім, і піти на пошук їжі.

Раніше повідомляли, що в Карпатах більше десятка домашніх собак стали жертвами хижаків. У селищі Ворохта вовки не бояться підходити до населених пунктів.

Нагадаємо, що сотні заражених норок втекли в Данії, вірус може мутувати. Вчені побоюються, що тварини, що мешкають на хутрових фермах в дикій природі, можуть створити" міцний " резервуар Covid-19, який потім може поширитися на людей.

Як повідомляв портал "Знай", ужгородських лебедів "накачують" пивом та сміттям. Недобросовісні жителі Ужгорода забруднюють річки сміттям, пляшками і чим завгодно, що буквально вбиває всіх водних жителів.