Стало відомо про те, що в мережі показали фотографії веселих ведмедиків у засніжених Карпатах. Неймовірні кадри і відео.

Таким чином, повідомляється, що в Центрі реабілітації бурих ведмедів на Закарпатті, тварини вирішили пограти в сніжки. Знімки бурих ведмедів з'явилися на сторінці Олега Вишневого в соціальній мережі Facebook.

Нарахував він там приблизно 12 тварин, які валялися в снігу, ніби граючи в сніжки.

Туристам дуже сподобалося спостерігати за ними, і вони із задоволенням робили фотографії. Ведмеді були абсолютно не агресивні, і їм ніби навіть подобалося, що вони привернули увагу людей, які там знаходилися.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що зараз практично вся територія України засипана снігом, такого не було вже кілька років поспіль, і деякі навіть вже забули як це виглядає.

https://www.facebook.com/carpathianpilot

У Львівську область теж прийшла справжня зима. У мережі з'явилися фотографії засніженої Львівської області. Вони були опубліковані на сторінці представника служби автомобільних доріг у Львівській області Івана Бондара.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.иа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.

Також Знай.иа писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.