Закарпатський бограч - страва яке готують виключно чоловіки, воно має дуже приємний смак і при цьому дуже ситне. Рецепт Закарпатського бограча опублікували в ролику на YouTube-каналі "Костянтин Грубич".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗнавець коней з санаторію "Боржава" Андрій Сулима поділився власним варіантом рецепта бограча для Костянтина Грубича. Відмінною рисою його варіації цієї страви є повна відсутність кісток.
Примітно, що бограч потрібно готувати на багатті за допомогою казана. Саме такий спис розповів Андрій Сулима.
Для приготування бограча необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Сало.
- Свиняче м'ясо (без кісток і жиру)
- Часник.
- Цибуля.
- Морква.
- Запашний перець.
- Картопля
- Чорний перець.
- Приправа для м'яса.
- Приправа 10 овочів.
- Соняшникова олія.
- Вода.
Спосіб приготування:
1. У розігрітий на багатті казанок потрібно влити трохи соняшникової олії і кинути в нього сало. Його потрібно смажити повільно, на слабкому вогні.
2. Після цього в казан потрібно додати порізану цибулю і смажити його до золотистого кольору.
3. Потім в казан можна додати м'ясо і добре все перемішати.
4. Далі в казан додати посічену кільцями моркву, паприку та інші приправи. Отриману суміш потрібно перемішувати кілька секунд (головне, щоб паприка не підгоріла).
5. Після цього в казан потрібно додати води, щоб вона повністю покрила всі інгредієнти.
6. Казан потрібно довести до кипіння, додати часник і варити бограч періодично помішуючи. Поступово в казан потрібно додавати воду і спеції.
7. Приблизно за 15 хвилин до готовності м'яса необхідно додати нарізану кубиками картоплю і посолити cnhfde.
8. Бограч потрібно варити до готовності всіх інгредієнтів.
Нагадавши, запіканка з гречки: що робити з крупою, яку ви закупили на карантині
Як повідомляв портал "Знай.uа", ліниві вареники з манки: улюблена українська страва на новий лад
Також, "Знай.uа" писав, смачний розсольник з м'ясом: рецепт супу, від якого не відмовиться ніхто