Пандемія не завадила франківчанам укладати шлюб. Про це розповіли на сторінці Івано-Франківського міського відділення ДРАЦС.

Повідомляється, що в Івано-Франківську, не дивлячись на пандемію, за 2020 рік зареєстровано 2136 шлюбів.

"Розпрощавшись з 2020 роком, ми разом з вами, Наші наречені впевнено крокуємо вперед! Незважаючи на обставини, які були, ми щасливі, що могли подарувати радість вам. Адже протягом 2020 року в нашому відділі було зареєстровано - 2316 шлюбів!"- зазначено в публікації.

Закохана пара, фото: Facebook Івано-Франківське міське відділення ДРАЦС
Закохана пара, фото: Facebook Івано-Франківське міське відділення ДРАЦС
У Франківську пандемія не завадила закоханим укласти шлюб: Facebook Івано-Фракнівське міське відділення ДРАЦС

Також в організації підкреслили, що Франківчани продовжують активно укладати шлюби і з приходом 2021 року. Так, протягом січня вже було зареєстровано 112 нових пар.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми щасливі, що ви довіряєте нам, адже навіть протягом місяця нового 2021 року нашим відділом зареєстровано - 112 шлюбів! З вірою і надією ми рухаємося далі" - додали в публікації.

Публікація Івано-Франківського міського відділення ДРАЦС Facebook
Публікація Івано-Франківського міського відділення ДРАЦС Facebook
Публікація Івано-Франківського міського відділення ДРАЦС Facebook

Нагадавши, снайперша і кулеметник сказали один одному "так" в окопах: неймовірна історія кохання героїв зачарувала Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", Віктор Павлік показав вагітний животик дружини, фанати не стрималися: "Щастя любить тишу"

Також, "Знай.uа" писав, хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - "Вона сказала так!"