На Прикарпатті самотня пенсіонерка потребує допомоги. Про це розповіла користувачка з ніком "Go Ahead" на сторінці "Типова Коломия" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Коломиї по вулиці Антьоненка-Давидовича, розвалюється будинку живе самотня пенсіонерка Олена, до якої місцеві жителі ставляться нелюдяно.

У будинку пенсіонерки немає жодних комунікацій, вікна вибили сусідські Підлітки, у багатьох місцях на даху немає шиферу, немає світла, немає опалення, а воду жінка іноді тягає з колодязя. До Олени ніхто не навідується, її чоловік і син давно загинули, а дочка — невідомо де знаходиться.

Пенсіонерка не п'є алкоголь і не має шкідливих звичок, однак у неї спостерігаються психічні порушення. Олена часто веде активні бесіди з невидимими особистостями і кричить ночами. При цьому жінка зовсім не агресивна по відношенню до оточуючих. Олена часто ходить у супроводі бродячих псів. Харчується пенсіонерка тим, що знайде в на смітнику або на кладовищі.

На Прикарпатті пенсіонерка живе в жахливих умовах, фото: Facebook
На Прикарпатті пенсіонерка живе в жахливих умовах, фото: Facebook
на Прикарпатті пенсіонерка живе в жахливих умовах, фото: Facebook Типова Коломия

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Деякі місцеві жителі не дуже добре ставляться до невинної пенсіонерці і підкидають до неї в двір пакети зі сміттям.

У публікації дівчина підкреслила, що Олені на вигляд близько 70 років і вона не отримує ніякої пенсії. Після цього вона звернулася до небайдужих людей з проханням повідомити про це в благодійні організації для допомоги пенсіонерці.

"Олена самостійно не звернеться за допомогою. Наскільки мені відомо, то і пенсії вона не отримує (її вік приблизно 70р.).Виживає за рахунок збирання вторсировини. Головне, не засуджуйте, перед нами така ж людина як і ми. Можливо, завдяки добрим людям, для Олени настане той момент, коли її життя зміниться на краще." - зазначено в публікації.

Публікація Go Ahead: Facebook Типова Коломия
Публікація Go Ahead: Facebook Типова Коломия
Публікація Go Ahead: Facebook Типова Коломия

Нагадавши, у Кличука зробили чернівчанам подарунок, тепер безкоштовно - "Подорожуйте на здоров'я"

Як повідомляв портал "Знай.uа", справжні герої: українські військові здали кров для благодійної справи

Також, "Знай.uа" писав, тернополянка із золотими руками створює капелюшки, як у королеви Єлизавети: Осадча позаздрить