Франківчанка підкорила найвищі вулкани Еквадору. Про це розповіли в репортажі телеканалу "Вежа".

Повідомляється, що франківчанка Марічка Павлишак-Задорожна, у складі першої жіночої експедиції "Бунтарки" піднялася на найвищі вулкани Еквадору.

Перед походом дівчата дуже старанно готувалися. Вони щодня бігали з вантажем, піднімалися на окремі гірські вершини-Карпати і тари. Також, окремим етапом підготовки стало сходження на Арарат.

"Коли ми почали планувати нашу подорож, ми домовилися відразу, що ми не будемо підкорювати гори, а будемо підкорювати себе " - розповіла Марічка Павлишак-Задорожна.

В результаті, дівчата змогли відправиться в Еквадор і покрили вершини трьох найбільших вулканів: Котопаксі, Руку Пічінча і Фуя Фуя.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Франківчанка підкреслила, що кожна вершина мала свої складнощі: висота, місцевість або незвичайний маршрут.

Також дівчата створили сторінку в соцмережі Facebook під назвою "Перша українська жіноча експедиція", де опублікували Всі фотографії та звіти після сходжень на вулкани.

Нагадавши, у Києві 80-річний підкорювач вершин завоював серця українців: "Абсолютний рекорд"

Як повідомляв портал "Знай.uа", альпініст з Тернопільщини 40 років підкорює гори: "Просто люблю"

Також, "Знай.uа" писав, альпініст зі Львова підкорив Арарат, довелося попітніти п'ять днів: "Повна ейфорія"