В Івано-Франківську розшукують зниклу пенсіонерку. Про це розповіла Vytvytska Victoria у групі "Комуналка ІФ" в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що 12 січня у Франківську, на вулиці Коновальця пропала 68-річна пенсіонерка, яка страждає від хвороби Альцгеймера.

Пенсіонерка не відгукується на власне ім'я, погано орієнтується в просторі і не пам'ятає, як дістатися до місця проживання.

У публікації зазначено, що в день зникнення жінка була одягнена в чорну куртку, чорні штани, білу шапку і сірий шарф.

Вікторія звернулася до всіх, хто міг бачити зниклу з проханням зв'язатися з дочкою пенсіонерки Лілією за номером: (050) 338-91-90.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Допоможіть знайти жінку!!! 68 років. Загубилася 12.01.2021 орієнтовно о 14:00 на кільці вулиці Коновальця. Майже не розмовляє, хворіє Альцгеймера. На ім'я не відгукується, не орієнтується в просторі/часі, не знає де живе. Могла сісти в будь-яку маршрутку і може бути в будь-якій частині міста. Була одягнена в чорну куртку і чорні штани, білу шапку і сірий шарф. Телефон дочки 0503389190 Ліля" - зазначено в публікації.

Зникла пенсіонерка, фото: mi100
Зникла пенсіонерка, фото: mi100
зникла пенсіонерка, фото: mi100

Нагадавши, у Києві зник молодий бородань, рідні в жаху: "У нього коронавірус!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі зникла школярка з собачкою: вийшла на прогулянку і крізь землю провалилася

Також, "Знай.uа" писав, на Буковині 15-річний школяр колядував чотири дні, мати ледь не посивіла