Відома українська актриса Ірма Вітовська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими охоче ділиться цікавими публікаціями. На цей раз, у своєму Instagram, франківчанка вирішила показати, де проводить час після введення локдауну.

Ірма Вітовська опублікувала знімок з гірськолижного курорту, куди вирушила разом з сином.

На опублікованому фото можна побачити Ірму Вітовську, яка одягнена в лижну маску синього кольору, Білий захисний шолом і зимовий пуховик з принтом. Поруч з нею стоїть її син Орест, на якому також можна помітити захисний шолом, лижну маску і окуляри.

На задньому плані можна побачити засніжені дерева і підйомник, який доставляє туристів на гору для спуску. Таким чином, стає зрозуміло, що Ірма Вітовська з сином швидше за все відпочиває на популярному курорті Буковель, куди вирушило безліч українців після введення локдауна.

У підписі до публікації Ірма Вітовська виявилася не багатослівна і не вказала ніякої інформації про своє місцезнаходження.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Публікація Ірми Вітовської: Instagram vitovskavantsa
Публікація Ірми Вітовської: Instagram vitovskavantsa
Публікація Ірми Вітовської: Instagram vitovskavantsa

Нагадавши, Тіну Кароль спіймали в обіймах Дана Балана: співачка голосно регоче і тікає

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських і Потап в однакових нарядах довели українців до сліз: "Лисий тут явно не..."

Також, "Знай.uа" писав, Надя Дорофєєва зізналася в коханні, але не Дантесу: "Здається, я вже"