Відома франківчанка Ірма Вітовська увійшла до топ - 100 найвпливовіших людей України. Про це стало відомо з рейтингу журналу "Фокус".

Повідомляється, що щорічно в журналі "Фокус" складають рейтинг ста найвпливовіших людей в Україні. Цього року до нього увійшла Франківська актриса театру і кіно, продюсер і громадський діяч, а також заслужена артистка України Ірма Вітовська.

Ірма Вітовсккая, фото: версії ІФ
Ірма Вітовсккая, фото: версії ІФ
Ірма Вітовсккая, фото: версії ІФ

У рейтингу цього року спостерігаються значні зміни, які відбулися через зміну політичної влади в Україні. Так, в топі можна чітко простежити збільшення впливу офісу Президента.

Перше місце рейтингу дісталося президенту України Володимиру Зеленському. На другому знаходиться керівник офісу президента Андрій Єрмак. На третьому-радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Четверте місце зайняв власник компанії TEDIS Ukraine Борис Кауфман, а першу п'ятірку закрив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко.

Також у рейтингу можна побачити Ірину Венедиктову (11 місце), Ігоря Коломойського (13 місце), Віктора Медведчука (17 місце), Віталія Кличка (39 місце), Арсенія Яценюка (63 місце) та багатьох інших.

Сама ж Ірма Вітовська розташувалася на 95-му рядку рейтингу.

Ірма Вітовська, кадр з відео: YouTube
Ірма Вітовська, кадр з відео: YouTube
Ірма Вітовська, кадр з відео: YouTube

Нагадавши, Тихановська і Меркель підкорили світ: названі найвпливовіші жінки 2020 року

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дніпряни потрапили в топ-100 найбагатших українців - не тільки Коломойський

Також, "Знай.uа" писав, Чернівецький університет визнали одним з найвпливовіших в Україні-світовий рейтинг 2020