Франківчанка вступила до університету США. Про це розповіли на сторінці організації "Ukraine Global Scholars"(UGS) у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що дівчина з Івано-Франківська Діана Тимочко стала фіналісткою UGS і вступила в пресстижний коледж мистецтв - Oberlin College і консерваторію в штаті Огайо.

Читайте Знай в Google News!

"Діана цікавиться біологією і хімією і є ученицею-членом Малої академії наук України, де вона представляла методи вирішення головного болю типу напруги. Діана також захоплюється грою на фортепіано і планує використовувати можливість відвідувати класи в консерваторії Оберліна, щоб розвивати свої здібності. Крім цього Діана рік навчалася в США в рамках програми FLEX, де вона була учасницею організації майбутніх медиків (HOSA) і провела фандрейзер для Національного фонду педіатричного раку." - зазначено в публікації.

Публікація Ukraine Global Scholars: Facebook
Публікація Ukraine Global Scholars: Facebook
Публікація Ukraine Global Scholars: Facebook

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Варто відзначити, що організація "Ukraine Global Scholars" допомагає найбільш талановитим студентам з України здобувати освіту в кращих університетах США.

Діана Тимочко, фото: Facebook Ukraine Global Scholars
Діана Тимочко, фото: Facebook Ukraine Global Scholars
Діана Тимочко, фото: Facebook Ukraine Global Scholars

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Хмельничанка з бандурою готується урвати найпрестижнішу музичну премію

Як повідомляв портал "Знай.uа", стоматолог з Тернополя дарує українським воїнам щасливі посмішки

Також, "Знай.uа" писав, що львів'янка показала світу пружне тіло і привезла на батьківщину "золото"