Відома Прикарпатська співачка, блошерка і актриса Ірина Вихованець презентувала пісню "Коляда" на честь свят, що настали.

Відповідний ролик з'явився на її YouTube-каналі.

Відомо, що Ірина вихованець виступає і веде блог під псевдонімом Fiinka. У своїй традиційно-сучасній манері дівчина випускає пісні, які моментально знаходять популярність в мережі. Наприклад, останній її кліп на пісню "Коляда" за два дні набрав понад 60 тисяч переглядів, а також сотні захоплених коментарів.

У своїй пісні виконавиця згадала про сучасні прикарпатські традиції на Різдво, з усіма відомим "ходінням по гостям" або "від хати до хати", і коляду. Оскільки співачка хоче залучити до традицій і сучасну молодь, вона відійшла трохи від традиційного виконання колядок і зробила щось на лад реп-колядки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що франківчанка Христина Вікалюк, 29 грудня 2020 року здобула перемогу у фіналі конкурсу «Місіс Відкритий Світ Україна 2020», який пройшов у Києві.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Прикарпатті живе гуцул, який зберігає унікальні фото 100-лктней давності. У будинку Богдана є велика кількість традиційного одягу: сорочки, бартки, Чепці, сумки та багато іншого.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті довгожителька відсвяткувала 100-річчя. Привітати іменинницю прибув міський голова Калуша Андрій Найда.