Франківчанка Христина Вікалюк, 29 грудня 2020 року взяла участь у фіналі конкурсу "Місіс Відкритий Світ Україна 2020", який пройшов у Києві.

У фінал потрапили 10 успішних жінок з семи областей України, серед яких і учасниця з Івано-Франківська Христина Вікалюк, передає "Фіртка". Дівчина не тільки зуміла гідно представити себе у фіналі, а також здобула перемогу і отримала корону.

34-річна Христина - весільний церемоніймейстер, викладач ораторського мистецтва дітям, мама трьох дітей. Дівчина із задоволенням поділилася враженнями від конкурсу.

Бажання взяти участь в конкурсі у Христини з'явилося після того, як вона дізналася про його цінності: популяризація жінки в цілому, сімейних цінностей, материнства, а й те, що жінка не тільки дружина, мама, а також вона повинна робити щось корисне для цього світу.

"Це єдиний конкурс в Україні, який підтримується українським державним Культурним фондом. Участь у ньому безкоштовна", - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

джерело: "Фіртка"
джерело: "Фіртка"

Христина увійшла до півфіналу з великої кількості претенденток.

"Коли отримала телефонний дзвінок з повідомленням, що потрапила в півфінал – здивувалася. Але тоді вже виникли думки, що класно було б увійти до фіналу і що для цього потрібно робити? Я і людина, що від себе вимагає завжди максимум, але при цьому не перестрибуючи себе, щоб не втрачати занадто багато сил і ресурсів. Коли я вже була там, то розуміла, що на конкурсі поруч зі мною дуже гідні жінки, з власними ідеями, баченнями, успішним бізнесом і духовним наповненням. Звичайно я вірила в себе, але розуміла, що Перемоги гідні всі",- розповідає Христина.

За її словами, вона вірила в свою перемогу, але без фанатизму. Для неї вже було досягненням потрапити в 10-ку.

Під час конкурсу франківчанці запам'ятався один момент перед виходом на сцену, коли засновниця конкурсу Ірина Зайцева вийшла до дівчат і сказала: "Дівчатка, не переживайте. Просто зрозумійте, що зараз з вами буде відбуватися те, що від вас хоче Бог в цей момент".

джерело: "Фіртка"
джерело: "Фіртка"

Христина розповіла, що ці слова її настільки заспокоїли і налаштували психологічно, що вона стала кайфувати від процесу і впоралася з хвилюванням і спокійно відповідала на питання.

"Запам'яталося дуже добре ставлення до всіх, чіткість, зосередженість на деталях. У Києві, по-моєму, працюють інакше в організації конкурсів",- згадує дівчина.

Після перемоги в конкурсі Христині належить представляти Україну на міжнародному конкурсі в Сінгапурі. До чого українка скоро почне готуватися.

"Потрібно буде підготувати доповіді, які будуть піднімати певні проблеми. Звичайно необхідно буде готувати це англійською мовою. У мене мова на побутовому рівні нормальний, але все ж треба підучити, щоб вільно говорити. Можливо виникнуть інші моменти, наприклад, доведеться поліпшити фігуру, втілювати інші проекти, щоб з гідністю поїхати туди і представити нашу країну",- ділиться своїми планами Вікалюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленька закарпатка підкорила Україну ангельською красою-майбутня королева

Як повідомляє портал «Знай.иа» Красуня із Закарпаття перемогла у конкурсі для розкішних жінок-перед такими формами не встояти

Також «Знай.иа " писав, що Українка завоювала титул "Міс Чикаго" і стала доктором: цю красу приховували 60 років