Руслан Марцінків розповів, чого чекати франківчанам під час локдауну. Про це мер Франківська повідомив під час прямого ефіру.

Мер Франківська Руслан Марцінків розповів, що під час локдауну в місті працюватимуть дитячі садки, а також комунальний транспорт. Однак школи почнуть працювати лише з 24 січня.

"Питання, яке всіх турбує - це ймовірний локдаун, який буде з 8 січня по 24 січня. Перш за все хочу сказати, що дитячі садки працюватимуть у звичному режимі. Транспорт - теж. На жаль, ми не впливаємо, ми не призначаємо цього локдауну." - сказав Руслан Марцінків.

Мер додав, що деякі заклади У Франківську не працюватимуть під час локдауну. Так, ресторани та інші заклади громадського харчування працюватимуть на виніс, а на деякі товари будуть введені обмеження.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хочу нагадати, що низка закладів не працюватиме. Працюватимуть ресторанного типу на виніс. Хоча готелі працюватимуть, їм дозволено. Є обмеження на промислові товари. Продуктовий ринок працюватиме " - додав Руслан Марцінків.

Глава Франківська додав, що локдаун буде схожим з тим, який був навесні минулого року. Однак влада врахувала деякі моменти і ввела кілька послаблень для представників малого бізнесу.

"Салони краси та перукарні прийматимуть клієнтів за попереднім записом. Єдиний податок для першої групи скасовано з 1 грудня по 1 травня. Хочу сказати, що це не локдаун, а обмежений карантин" - підкреслив Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що мер Клічук вирішив долю парковок, тягнути далі не можна

Як повідомляв портал "Знай.uа", Віталій Кличко розпочав новий рік з відпустки

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Садовий зізнався, що робитиме без посади