Українські зірки вирушать на Прикарпаття, щоб відсвяткувати Різдвяні свята, а також поспілкуватися зі своїми шанувальниками Наживо.

Детальніше про це розповідає видання "УНІАН".

Повідомляється, що цього року на традиційний фестиваль "WINTER ROMANTIK FEST", який проходить в Яремче, запросили віру Кекелію, Арсена Мірзояна, Віктора Павлика, Ольгу Сумську, Віталія Борисюка, Тоню Матвієнко, Наталію Бучинську, а також Руслана Сенічкіна та Людмилу Бабір.

"Це єдиний такий Різдвяний фестиваль на території України. Другого такого немає ніде. Тут готують чудові святкові страви, тут неймовірні пейзажі навколо", - зазначає актриса Ольга Сумська.

Українські зірки / фото: УНІАН
Українські зірки / фото: УНІАН

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вже за традицією на фестивалі можна буде заспівати колядки, приготувати святкову кутю та скуштувати 12 пісних страв. Для діток також будуть розваги: прикраса імбирних печива і виготовлення нарядів і аксесуарів для вертепу.

За часів пандемії на фестивалі діятимуть деякі обмеження, однак це не завадить весело відсвяткувати Різдво.

На Святий вечір українські зірки готуватимуть кутю згідно зі старовинними рецептами, а гості зможуть визначити, чиє блюдо виявилося найсмачнішим.

"За роки проведення фестивалю WINTER ROMANTIK FEST ми приготували 700 літрів куті і більше 10000 вареників. Встановили рекорд на найдовшу гуцульську ковбаску-27 метрів", - відкриває секрети святкового меню Іван Гаврон, засновник фестивалю і власник Romantik Spa Hotel.

Українські зірки / фото: УНІАН
Українські зірки / фото: УНІАН

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко відсвяткували Новий рік на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.иа, жвавий Арсен Мірзоян показав свої новорічні розваги:"бичка вабить".

Також Знай.иа писав, що Мірзоян поділився трагедією, яка сталася на порозі його будинку.