Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян поступово набирає популярність в соцмережах, де ділиться з шанувальниквами цікавими моментами з життя. На цей раз музикант, у своєму Instagram, вирішив показати улюблену іграшку на новорічній ялинці.

У розділі "сторіз" Арсен Мірзоян опублікував фотографію іграшки, яку зробила його маленька дочка Ніна.

На знімку можна побачити зняту крупним планом гілочку вбраної новорічної ялинки, на якій можна помітити вирізану з паперу фігуру усміхненої плямистої корови.

У підписі до публікації Арсен Мірзоян розповів, що цю прикрасу для ялинки зробила його маленька дочка Ніна і додав, що корівка приманює бика.

"Нінуся зробила корівку. Бичка вабить " - написав Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

Примітно, що символом Нового 2021 року є білий металевий бик, тому зображення, іграшки та інші прикраси для ялинки у вигляді корів дуже актуальні.

Нагадавши, Комаров з "Світу навиворіт "з дружиною видали, як правильно почати 2021 рік: "Просимо, щоб подарував..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчанка Лілія Ребрик у костюмі Снігуроньки захопила мережу: "Неможливо не закохатися"

Також, "Знай.uа" писав, закутана по вуха Тіна Кароль вирушила за перемогою: "Ти чекаєш?”