Франківчанка потрапила на обкладинку американського журналу. Про це розповіли у виданні "Курс".

Повідомляється, що телеведуча і етно-модель з Прикарпаття Уляна Макар прикрасила обкладинку журналу "Ukrainian People Magasine", який видається в Америці.

На фотографії Уляна Макар одягнена в розкішне Буковинське вбрання, яке створили київські майстерні" Червона Калина"," Скіфська Етніка " та творча майстерня вненочков Мілі Веденьєвої.

Головний убір франківчанки є стилізацією традиційного Буковинського вінка. Саме в такому вінку зустрічали Франца цісаря у видні в його День народження.

Фотографії Уляни Макар також були зроблені франківчанкою, фотографом Христиною Шинкарук.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Примітно, що саме в цьому образі Уляна зняла свій авторський проект "ARTПерсонА", а саме випуск, який був присвячений Остапу Нижанківському. Цей випуск стане доступний вже в лютому і глядачі зможуть розглянути наряд Уляни не тільки на фото.

Уляна Макар, фото: Курс
Уляна Макар, фото: Курс
Уляна Макар, фото: Курс

Нагадавши, унікальна пекарня притягує На Закарпатті туристів з усього світу: "Найдавніша в Україні"

Як повідомляв портал "Знай.ua", маленькі генії з Франківська захопили українців: у Маска з'єднання явилися конкуренти

Також, "Знай.ua" писав, Дніпровські школярі придумали" розумну " маску: у коронавірусу немає шансів