Руслан Марцінків турбується про заворушення під час новорічних свят. Про це мер Франківська розповів під час оперативного засідання.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків дав поліції доручення забезпечити порядок у місті під час святкування Нового року та інших свят.

За словами мера, через карантинні обмеження людям не буде особливо куди піти на свята, тому вони можуть зібратися біля ялинки в центрі міста, що може призвести до конфліктних ситуацій.

"Цього року буде аншлаг. Хочеш, щоб більше людей було-треба заборонити. Буде непросто. Основне, щоб там нікого не підрізали" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативного засідання: Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

В цілому, до охорони громадського порядку у Франківську планують залучити 26 співробітників "Муніципальної інспекції", 70 поліцейських і 20 солдатів Національної гвардії. Вони вестимуть чергування з 21:30 31 Грудня до 05: 00 ранку 1 січня.

Нагадавши, харків'яни зняли покійного Кернеса в кліпі, рядки чіпляють за живе: "Яким він хлопцем був..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук взяв карту України і звернувся до чернівчан: "Для мене честь приєднатися..."

Також, "Знай.uа" писав, Кличко повернув киянам 30 мільйонів і вибачився: "Як і обіцяв"