Руслан Марцінків провів новорічний конкурс серед франківчан. Про це мер Франківська розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

24 грудня мер Франківська Руслан Марцінків провів конкурс на найкращу світлину зі святкових фотозон та за допомогою програми визначили переможця.

У конкурсі від мера перемогла франківчанка Галя Госедло, яка 28 грудня отримала свій приз — планшет.

"Зараз до мене прийшла переможниця нашого святкового конкурсу Галя Госедло за своїм подаруночком - планшетом! З групою підтримки! Пам'ятаєте? 24 грудня я за допомогою програми визначив, хто отримає приз. Учасників було дуже багато і всім дякую за участь За те, що доєдналися до розіграшу і розбавили нашу стрічку в Фейсбуці святковими фотографіями зі святкових фотозон! Коли гортаєш новинну стрічку... відразу + 100500 до новорічного настрою" - написав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків вручив подарунки переможцям конкурсу: Facebook
Руслан Марцінків вручив подарунки переможцям конкурсу: Facebook
Руслан Марцінків вручив подарунки переможцям конкурсу: Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Марцінків додав, що не забуде і про сталевих учасників конкурсу і як обіцяв вручить їм подарунки.

"Ще раз нагадую, що всі, хто долучився до цього конкурсу отримають подаруночки. Приходьте до мене в приймальню в робочі дні з 8:00 до 17: 15 (вул. Грушевського, 21, 3 поверх) Телефон для довідок: 55-65-15 " - додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадавши, харків'яни зняли покійного Кернеса в кліпі, рядки чіпляють за живе: "яким він хлопцем був..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук взяв карту України і звернувся до чернівчан: "для мене честь приєднатися..."

Також, "Знай.uа" писав, Кличко повернув киянам 30 мільйонів і вибачився: "як і обіцяв"