Школа в Івано-Франківську знаходиться в жахливому стані. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що у Франкоувську ліцей №6 імені Івана Ревчука, який знаходиться в мікрорайоні Опришівці знаходися в жахливому стані.

Персонал навчального закладу і батьки скаржаться, що в школі катастрофічно не вистачає місця, діти навчаються в коридорах, а вчительські знаходяться в підсобних приміщеннях без вікон.

"Цей корпус розрахований на 300 дітей. А навчається зараз у школі 547 дітей. 55 років тому, коли село Опришівці стало частиною міста, відтоді у нас немає жодного садочка. Тобто дошкільного закладу у нас немає взагалі " - кажуть місцеві жителі.

Франківчани скаржаться на стан школи: Суспільне
Франківчани скаржаться на стан школи: Суспільне
Франківчани скаржаться на стан школи: Суспільне

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жителі мікрорайону кажуть, що в 2019 році в Опришівцях почали будівництво дитячого садка, проте заклали лише фундамент і зупинили роботи. У зв'язку з цим вони звернулися до мера Руслана Марцінків3у з вимогою вирішити цю проблему.

"Цього року будемо закладати певну суму коштів і будемо будувати. Але це не буде за рік, і навіть не за два. Це буде через кілька років. Ми пробуємо 7-8 мільйонів гривень, але я ще про суму не можу сказати, тому що це буде вирішувати сесія міської ради в березні" — прокоментував ситуацію Руслан Марцінків.

За словами мера, тендер на будівництво пройшов минулого року і його сума становить 112 мільйонів гривень.

Нагадавши, львів'янам замість бруківки показали дулю з маком, це ганьба: "втрачаємо обличчя"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Кличка знайшли причину падіння стовпів на відремонтованій Шулявці- " браковані"

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі автомобіль потрапив у "пастку" посеред дороги - "вріс" колесами в асфальт