В Івано-Франківську під час пожежі врятували будівлю храму.

Про це повідомляє Управління ДСНС області.
Так, стало відомо, що у суботу, 26 грудня о 21:29 Івано-Франківську по вулиці Чорновола, виникла пожежа приміщення кімнати, обладнаної для проживання в прибудованій будівлі до Храму Преображення Господнього Української Православної Церкви. На місце оперативно виїхала бригада рятувальників та швидка медична допомога.

Фото: ДСНС

На місці загоряння рятувальники виявили 57-річного чоловіка, який отримав термічні опіки. Наразі його доправлено до медзакладу.
Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено приміщення кімнати, меблі та речі, що знаходились всередині, на площі 10 м. кв.
У ДСНС також зазначають, що через сильне задимлення працювала ланка газодимозахисної служби.

Фото: ДСНС

“Пожежу вдалося локалізувати о 21 :53 та ліквідувати о 22 :02 . На місці пожежі отримав термічні опіки чоловік 1963 р.н., якого доправлено до медзакладу. Попередня причина виникнення пожежі — коротке замикання електрообігрівача”.

Нагадаємо, що у Хмельницькому полум'я охопило ТРЦ, люди терміново евакуюють

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві вогонь охопив притулок душевнохворих

Також, "Знай.uа" писав, що у посольстві ледь не влаштували пожежу на Різдво