У Франківську водій маршрутки ледь не збив пішохода. Відео інциденту опублікували на YouTube-каналі "Rc MAX".

На опублікованому відео можна помітити момент, коли молодий хлопець намагається перейти дорогу по пішохідному переходу. В цей час по дорозі їхав маршрутний автобус, який не помітив хлопця і зіткнувся з ним.

На щастя пішохід тільки почав переходити дорогу і автобус його лише злегка зачепив. При цьому водій встиг відреагувати на хлопця і трохи повернув убік, проте після інциденту він не зменшуючи швидкості продовжив рух. Автор відео, помітивши подію, відразу ж посигналив водієві автобуса.

Маршрутник ледь не збив пішохода, кадр з відео: YouTube Rc MAX
Маршрутник ледь не збив пішохода, кадр з відео: YouTube Rc MAX
маршрутник мало не збив пішохода, кадр з відео: YouTube Rc MAX

Судячи з назви ролика, автор припустив, що водій автобуса не помітив пішохода оскільки рахував гроші за проїзд під час руху.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інформації про стан пішохода і продовження цього інциденту не повідомляли.

Нагадавши, у Львові маршрутник-вибивала вигнав "за борт" перелякану дитину: "звільнити шакала!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Франківську нахабний маршрутник "вкрав" коляску з дитиною і дав по газах, мама бігла слідом: "стій, псих!"

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові на ходу задимилася маршрутка, водій - нуль реакції: "випусти нас, Ірод!"