На Прикарпатті водій маршрутки роками знущається над мамою загиблого героя. Про це розповіли у виданні "Репортер".

Мешканка Коломиї, мати загиблого на Донбасі Героя України Тараса Сенюка скаржиться на водія автобуса № 4. За її словами, чоловік вже три роки з нею конфліктує і її терпінню прийшов кінець.

Наталія Сенюк після інсульту в 2017 році стала їздити в госпіталь маршрутом №4 за посвідченням. Жінка каже, що водій маршруту не радий тому, що вона часто їздить і постійно їй грубить.

"Постійно кривився, було, що добігаю, він побачив, закрив двері і поїхав, хоча за графіком ще повинен був стояти п'ять хвилин. У мене лівий бік обличчя після інсульту не працював, то зараз вже трохи відновилося. Щоб щось сказати, я повинна була собі допомагати мовою. І він теж не залишив це в спокої, питав, чого я облизуюся" - розповіла Наталія Сенюк.

Не дивлячись на це жінка терпіла образи і намагалася вирішити конфлікт мирно. Вона навіть питала водія, чому він так поводиться, проте не отримала виразної відповіді.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Тарас Сенюк, фото: Прикарпаття Online
Тарас Сенюк, фото: Прикарпаття Online
Тарас Сенюк, фото: Прикарпаття Online

25 листопада терпінню жінки прийшов кінець. Того дня вона відчувала себе погано і знову їхала в госпіталь, проте водій відправив її на інший маршрут.

"Сіла на маршрутку недалеко від мого будинку на "4а"і той водій відразу на мене: "Чого ви їдете в цій маршрутці, їдьте двійкою, тому що тут багато людей". Але після мене зайшли ще троє або четверо" - додала Наталія Сенюк.

Після цього жінка написала скаргу меру Коломиї і тепер хоче, щоб чоловіка звільнили. Очільник міста поспілкувався з Наталією та попросив її пробачити водія, але жінка відмовилася сказавши, що таке відбуватиметься не вперше.

До жінки зателефонував перевізник з водієм і попросив вибачення. Не дивлячись на це він відмовився звільняти водія сказавши, що має всього два маршрути і його ніким замінити.

Вибачився, водій вибачився. Але мені нема ким замінити працівника. Знайду кого-заміню. Маршрут можуть закрити взагалі. Тоді постраждають всі люди" - сказав перевізник.

Зараз Наталія Сенюк їздить двома маршрутами, щоб не перетинатися з водієм. З іншими водіями у жінки не виникає ніяких конфліктних ситуацій.

Наталія Сенюк, фото: Прикарпаття Online
Наталія Сенюк, фото: Прикарпаття Online
Наталія Сенюк, фото: Прикарпаття Online

Нагадаємо, що у Львові нахабний маршрутник змусив школяра йти пішки

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині грандіозно подорожчають маршрутки, 15 гривень за добиті тарантачки

Також, "Знай.uа" писав, що вагітну українку у військовій формі ігнорують маршрутники