У Франківську водій автобуса відмовився приймати дрібницю і нахамив жінці. Про це розповіла користувачка мережі Ira Vasyluk на сторінці "Комуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

За словами жінки, вона їхала в автобусі за маршрутом №25 і коли розрахувалася з водієм за поїздку, той кинув у неї гроші. Причиною такої поведінки чоловіка стало те, що серед купюр, які дала жінка, 2 гривні були дрібницею.

Автобус, фото Ira Vasyluk: Facebook Комуналка ІФ
Автобус, фото Ira Vasyluk: Facebook Комуналка ІФ
Автобус, фото Ira Vasyluk: Facebook Комуналка ІФ

Ірина обурена такою поведінкою водія і поставила питання, що він буде робити, коли всі купюри до 5 гривень переведуть в дрібниця.

"Водій автобуса №25 сьогодні, після того як я розрахувалася за проїзд, жбурнув грошима у мене, тому що там 2 гривні були копійками. Хам рідкісний, кричав що копійки вже не гроші і щоб я розрахувалася паперовими. Що ж тоді водій робитиме коли всі купюри до 5 грн будуть металевими??? Що це взагалі за ставлення таке."- написала Ira Vasyluk.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Публикация Ira Vasyluk: Facebook Коммуналка ИФ
Публікація Ira Vasyluk: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ira Vasyluk: Facebook Комуналка ІФ

Нагадаємо, що у Львові нахабний маршрутник змусив школяра йти пішки

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині грандіозно подорожчають маршрутки, 15 гривень за добиті тарантачки

Також, "Знай.uа" писав, що вагітну українку у військовій формі ігнорують маршрутники