Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими регулярно ділиться цікавими публікаціями та моментами з життя. Цього разу зірка вирішила показати, з ким збирається зустрічати Новий рік, у своєму Instagram.

Леся Нікітюк опублікувала фотографію на тлі новорічної ялинки і показала шанувальникам улюбленого вихованця.

На опублікованому фото можна побачити Лесю Нікітюк, яка сидить за столом в червоній сукні з глибоким декольте. На столі знаходиться тарілка з м'ясними стравами, а в руках у телеведучої — маленький пес на прізвисько Рафік, у якого дуже здивований вираз мордочки.

При цьому, на задньому плані можна побачити ошатну новорічну ялинку. Однак придивившись можна помітити, що вона додана за допомогою фоторедактора.

У підписі до публікації Леся Нікітюк підкреслила, що новорічний стіл цього року здивував навіть її песика.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Рафік в ступорі від новорічних делікатесів" - написала Леся Нпікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадавши, губи і очі на все обличчя-Тіна Кароль налякала фанатів пластикою

Як повідомляв портал "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде забула про скромність в компанії напівголих красунь: "майже мільйон"

Також, "Знай.uа" писав, Людмила Барбір з 1+1 показала, на що йде пів зарплати: як краще?