В Івано-Франківську призначили нового голову ОДА. Про це повідомили на порталі офісу президента України.

Повідомляється, що 24 грудня президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення на посаду голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука.

Володимир Зеленський особисто вручив Андрію Бойчуку посвідчення голови Івано-Франківської ОДА та побажав успіху та натхнення на новій посаді.

Андрій Бойчук народився в Івано-Франківську в 1976 році. 10 років прожив у Києві та 8 — в Одесі. Відносно недавно повернувся в рідне місто.

Навчався в Івано-Франківському Державному університеті нафти і газу за спеціальністю інженер-механік і закінчив навчання в 2000-му році. Після цього деякий час працював у структурах обслуговування магістральних газопроводів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З початку пандемії в 2019 році створив благодійний фонд "Центр волонтерських ініціатив", який займається виготовленням захисного спорядження для медиків.

Андрій Бойчук та Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України
Андрій Бойчук та Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України
Андрій Бойчук та Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України

Варто зазначити, що довгий час посаду голови Івано-Франківської ОДА обіймав Віталій Федорів, якого звільнили після місцевих виборів у 2020 році.

Нагадаємо, що Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про спартанське виховання дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", меру Чернівців Кличуку обрали заступника

Також, "Знай.uа" писав, що відомо про нового міністра у справах ветеранів Юлії Лапутіної