Руслан Марцінків не задоволений міським бюджетом на 2020 рік. Про це мер Франківська розповів під час традиційного прямого ефіру.

Під час прямого ефіру 23 грудня Руслан Марцінків заявив, що міський бюджет Івано-Франківська буде найгіршим за всі роки.

"Ми не знаємо як буде реагувати бюджет наступного року, але вже можна сказати, що це найгірший бюджет за всі роки, тому що, ті кошти, які ми можемо вкласти на розвиток не є більше, ніж 200-210 млн грн на все місто. Це дуже невеликі кошти і це величезний виклик для міста" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Він підкреслив, що в міській раді вже підготували збалансований бюджет на наступний рік і пізніше будуть визначені пріоритетні завдання для виділення коштів. За словами Марчинківа основними завданнями є: закриття зарплат, нарахування зарплат і виплати за боргами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Примітно, що в 2021 році Івано-Франківськ повинен повернути 128 мільйонів гривень. З них 100 мільйонів — кредитні кошти, а 28 мільйонів — за програмою НЕФКО, які Місто віддає щороку. Крім цього у Франківську ще є кредити по комунальних підприємствах.

Нагадаємо, що Кличко примчав на похорон Кернеса і побачив, чого не вистачає Києву

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий переміг коронавірус і посміхнувся львів'янам

Також, "Знай.uа" писав, що Каспрук закликав чернівчан повстати проти Михайлішина