Руслан Марцінків став на захист ринку "П'ятачок". Про це мер Франківська заявив під час оперативної наради, передає "Курс".

Не так давно заступник мера Франківська Михайло Смушак в ефірі програми" #Йод "заявив, що в наступні 5 років планується прибрати речовий ринок" П'ятачок", який належить ТОВ"Траян".

"Дійдемо ми і до того – і це наша стратегічна мета – щоб сідати і спілкуватися з власником ринку "П'ятачок" і думати, що робити з цим. Тому що не може воно бути так ... Так, це буде складно, тому що тут стикаються інтереси міста та інтереси бізнесу, тому що земля в приватній власності, але нам це треба зробити..." - говорив Михайло Смушак.

Руслан Марцінків відреагував на цю ситуацію під час оперативної наради. Глава Франківська заявив, що йому поскаржилися безліч співробітників ринку і додав, що він не дозволить прибрати "П'ятачок".

Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради: Facebook

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Пан Михайло вчора базар розганяв, цей "П'ятачок". То я хочу сказати: поки я є - базар буде. "П'ятачок" треба приводити в порядок, але 650 працівників там працює. Тому прошу більш акуратніше до висловлювань. Тому що люди мені вранці телефонують, що Ви нас розганяти будете" - сказав Руслан Марцінків.

Михайло Смушак відповів меру, що говорив лише про приведення ринку "П'ятачок" в порядок, а не про його ліквідацію.

Нагадаємо, що у Харкові увічнять Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко начепив на київську ялинку боксерські рукавички замість капелюха

Також, "Знай.uа" писав, що мер Франківська Марцінків став "вченим" завдяки соратнику Бандери