На Прикарпатті під час богослужіння у храмі Московського патріархату, віряни порушили правила карантину. Про це розповіли у виданні "Галицькі гроші”.

Повідомляється, що в місті Городенка Івано-Франківської області побудували церкву Московського Патріархату, в якій 19 грудня пройшло перше Богослужіння.

"19 грудня 2020 року СВЯТО-ІЛЛІНСЬКА ПАРАФІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ В МІСТІ Городенці Івано-Франківської області відзначила ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ СВЯТИТЕЛЯ МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ першим богослужінням у новому домовому храмі" - підкреслили в Івано-Франківській єпархії УПЦ.

Богослужіння, фото: Галицькі гроші
Богослужіння, фото: Галицькі гроші
богослужіння, фото: Галицькі гроші

Фотографії з богослужіння в храмі були опубліковані в той же вечір. Придивившись можна побачити, що всі парафіяни і священнослужителі знаходяться в храмі без захисних масок і не дотримуються соціальної дистанції, що є порушенням в період пандемії коронавірусу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Богослужіння, фото: Галицькі гроші
Богослужіння, фото: Галицькі гроші
богослужіння, фото: Галицькі гроші

Нагадавши, глава ПЦУ Епіфаній присоромив Тернопільського митрополита за норкову шубу: "Спокушаєте"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині нелюди осквернили Божу обитель, смертельний гріх: "віруючі приносили останнє"

Також, "Знай.uа" писав, в Андріївській церкві проступив "лик" Шевченка - "Друг постарався"