У церкві на Прикрапатті після пожежі вцілів іконостас. Про це розповів сотрубник ДСНС Івано-Франківської області Віктор Хорошун на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

17 грудня в місті Долина Івано-Франківської області загорілася Церква Святого Апостодла Андрія, на проспекті Незалежності, яку ввели в експлуатацію в 2016 році.

Повідомлення про пожежу надійшло до служби з порятунку о 00:36. Пожежники відразу ж вирушили на місце події. По прибуттю вони виявили будівлю розміром 20 на 30 метрів і висотою 30 метрів, яка була охоплена вогнем. Площа пожежі склала 200 квадратних метрів.

Рятувальники відразу ж розгорнули штаб біля місця пожежі і зайнялися ліквідацією вогню. О 03:34 вогонь вдалося локалізувати, а о 06: 55 пожежу було повністю загашено. Причини виникнення пожежі не відомі

Публікація Віктора Хорошуна: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До публікації Віктор Хорошун додав фотографію після пожежі, на якій можна помітити, що в спаленій церкві вцілів іконостас.

Іконостас, фото: Facebook Віктор Хорошун
Іконостас, фото: Facebook Віктор Хорошун
іконостас, фото: Facebook Віктор Хорошун

Також чоловік опублікував відео пожежі. На ньому можна побачити, що вогонь був зосереджений на верхній частині будівлі.

Нагадаємо, що у Хмельницькому полум'я охопило ТРЦ, люди терміново евакуюють

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві вогонь охопив притулок душевнохворих

Також, "Знай.uа" писав, що у посольстві ледь не влаштували пожежу на Різдво