Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями та моментами з життя. Цього разу зірка вирішила показати кумедний образ до новорічної ночі на телеканалі ТРК "Україна" у своєму Instagram.

Леся Нікітюк опублікувала кілька фотографій в незвичайному образі, який глядачі телеканалу ТРК "Україна" зможуть детальніше розглянути в новорічну ніч.

На опублікованих фото Леся Нікітюк позує в гримерці сидячи на стільці. Вона одягнена в яскраво-рожевий корсет, рожевий халат з пухнастим коміром і рожеві туфлями на підборах.

Даний образ вийшов дуже яскравим і добре підкреслює головні принади Нікітюк — стрункі ноги. Однак самою незвичайною деталлю образу стала верхня частина корсета, де на грудях закріплені два конуса.

У підписі до публікації Леся Нікітюк назвала себе новою дружиною Остіна Пауерса і запитала фанатів, яке з опублікованих фото краще.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Як вам нова дружина Остіна Пауерса?? Яке фото подобається більше? 1,2,3? P. S. Не пропустіть новорічну ніч на каналі "ТРК Україна"" - написала Леся Нікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадавши, підопічна Потапа Андраде дозволила подружці сісти на себе у всіх на очах: "це чудово"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Наталія Могилевська видала, з ким зустріне Новий Рік 2021, вже майже сім'я: "мої дорогі"

Також, "Знай.uа" писав, Ірина Федишин залізла в кишеню до Святого Миколая: "подужає чи ні?”