У Черкасах автомобіль збив дитину з бабусею. Про це розповіли у виданні "zmi.ck.ua".

Повідомляється, що 4 грудня в Черкасах автомобіль Volkswagen Caddy збив 83-річну пенсіонерку, яка вела свого 6-річного онука Влада Чернявського з дитячого садка додому.

В результаті ДТП пенсіонерка померла, а хлопчик потрапив до лікарні з численними травмами: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, політравма, рвана рана лобової ділянки і параорбітальна гематома.

Друга бабуся хлопчика Людмила Гармаш розповіла, що хлопчикові терміново необхідна операція і звернулася до небайдужих людей з проханням про допомогу.

"Зараз Влад перебуває у важкому стані. Лікарі кажуть, що йому терміново потрібно робити операцію. У той же час нам ще потрібно поховати прабабусю онука, яка і вела його додому з садка №29 "Ластівка". Коштів на це у нас немає. Біда не приходить одна. Тому просимо про допомогу небайдужих " - сказала Лдміла Гармаш.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Влад Чернявський, фото: zmi.ck.ua
Влад Чернявський, фото: zmi.ck.ua
Влад Чернявський, фото: zmi.ck.ua

Згідно інформації "zmi.ck.ua", зараз стан Влада покращився і його перевели з реанімації у відділення. Людмила Гармаш висловила величезну подяку всім, хто надав допомогу її онукові.

"Зараз ситуація набагато краща. Влада перевела з реанімації у відділення. Зараз він знаходиться там. У понеділок планують зробити КТ. Вставати на ноги не можна, але він вже їсть. Нам взялися допомагати дуже багато людей, причому незнайомих. Одна сім'я, яка бачила аварію на власні очі, привезла домашнього кролика, курку, продукти, гроші. Всі пропонують допомогу. Багато грошей прийшло мені на картку. Також долучилися до допомоги і сім'я винуватця ДТП. У нас дуже хороші люди. Тому я дякую всім, хто відгукнувся на нашу біду" - додала Людмила Гармаш.

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"