У ДТП в Запорізькій області загинула 5-річна дівчинка. Про це розповіли в прес-службі поліції Запорізької області.

Повідомляється, що 14 грудня біля села Заповітне, яке знаходиться недалеко від Енергодара, Запорізької області, на дорозі "Кам'янка-Дніпровська — Велика Білозерка - Веселе" зіткнулися два автомобілі "ВАЗ 2108" і "ВАЗ 2109". В результаті лобового зіткнення від автомобілів залишилися лише купи металу.

У салоні "ВАЗ 2109" перебував 29-річний водій Роман, 26-річна Валерія та їх 5-річна дочка Мирослава. У салоні "ВАЗ 2108" знаходилися 23-річний водій і 28-річна пасажирка.

Внаслідок ДТП водії та їхні пасажири отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. 5-річна Мирослава отримала численні травми від яких помер в лікарні.

Маленька дівчинка, фото: Прикарпаття Online
Маленька дівчинка, фото: Прикарпаття Online
Маленька дівчинка, фото: Прикарпаття Online

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ. (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"