У Франківську в ДТП постраждала 10-річна дівчинка. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 16 грудня, о 13:50, в Івано-Франківську по вулиці Миколайчука сталася ДТП, де постраждала 10-річна дівчинка.

За інформацією поліцейських, автомобіль "Volkswagen Caddy", яким керував 46-річний калушанин, рухався по вулиці Миколайчука та скоїв наїзд на 10-річну дівчинку на нерегульованому переході. В результаті постраждалу госпіталізували в лікарню з кількома тілесними ушкодженнями.

ДТП, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області
ДТП, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області
ДТП, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Правоохоронці провели тест на стан алкогольного сп'яніння у водія. Чоловік виявився тверезим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За даним фактом було відкрито кримінальну справу за ч.1 ст. 286 ККУ. Наразі триває досудове слідство.

"Поліція Івано-Франківщини звертає увагу водіїв та пішоходів на дотримання ПДР. Водіям транспортних засобів наголошуємо, що при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу, на якому знаходяться пішоходи, необхідно зменшити швидкість, а в разі необхідності зупинитися, щоб дати дорогу. Також і пішоходам нагадуємо переходити проїжджу частину тільки у встановлених місцях і без раптового вибігу на неї, щоб не провокувати аварійні ситуації." - додали в публікації поліції.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"