Юній українці потрібна допомога для перемоги над хворобою. Про це розповіли на порталі ТСН.

Повідомляється, що 15 — річній Діані Деркач медики встановили страшний діагноз-Саркома Юнінга. Це дуже агресивна форма раку, яка буквально спалює дівчинку на очах у матері.

"Спочатку це була звичайна висип, ранки дуже пекли. Зробили УЗД, після якого поставили діагноз: лімфаденіт (в народі — оперізуючий лишай). Лікарі запевнили, що він скоро пройде. Все почало гоїтися, але пухлина, яка була поруч з висипом, не зникала" - розповіли рідні Діани.

Пізніше дівчинка пройшла обстеження у Вінниці і медики визначили, що пухлина злоякісна. Після цього рідні Діани звернулися до Київського інституту раку, де їм сказали, що це одна з найагресивніших форм онкології, яка швидко прогресує.

"Всього потрібно отримати 12 хіміотерапії, операцію з видалення пухлини і трансплантації кісткового мозку"- розповіла мама дівчинки Ольга.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Діана Деркач, фото: Прикарпаття Online
Діана Деркач, фото: Прикарпаття Online
Діана Деркач фото: Прикарпаття Online

Зараз Діана проходить перші протоколи лікування, проте батьки не в змозі оплатити повний курс, який їй неоюбходім. Тому рідні дівчинки звернулися до небайдужих людей за допомогою і відкрили збір коштів для порятунку життя Діани.

"Діана - сильна духом і ми впевнені в тому, що вона переможе в цьому страшному поєдинку !!! Але без нашої підтримки ніяк! Допоможемо подолати цю недугу, адже разом ми сила" - додали рідні Діани.

Діана Деркач з мамою, фото: Прикарпаття Online
Діана Деркач з мамою, фото: Прикарпаття Online
Діана Деркач з мамою, фото: Прикарпаття Online

Нагадаємо, що у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку