Відомому українському цимбалісту Петру Цимбалу необхідна допомога. Про це музикант розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що український Цимбаліст Петро Цимбал потрапив до лікарні з діагнозом — рак легенів G2 і йому терміново необхідна допомога.

Читайте Знай в Google News!

Музикант повідомив, що спершу скаржився на пневмонію, проте пізніше медики виявили у нього рак. У зв'язку з цим він звернувся до небайдужих людей з проханням допомогти йому впоратися із захворюванням.

Петро Цимбал, фото: Facebook
Петро Цимбал, фото: Facebook
Петро Цимбал, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Привіт, друзі! На сьогоднішній день у мене серйозні проблеми зі здоров'ям. 1.5 місяці тому я потрапив до лікарні з пневмонією, а згодом лікарі діагностували у мене плоскоклітинний рак легенів G2. Прошу всіх, хто має можливість про допомогу, фінансову та моральну підтримку. Разом ми сила, і я вірю, що об'єднавшись ми здолаємо всі негаразди. Буду дуже вдячний за максимальний репост і поширення!" - написав Петро Цимбал.

Публікація Петра Цимбала: Facebook
Публікація Петра Цимбала: Facebook
Публікація Петра Цимбала: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку