Маленький хлопчик благає про порятунок онкохворої мами. Про це розповіла волонтерка Марта Левченко на своїй сторінці в соцмережі "Facebook".

Повідомляється, що 9-річний Рома написав листа святому Миколаю в якому попросив врятувати його онкохвору маму Аліну.

Читайте Знай в Google News!

Аліні Головко лікарі поставили страшний діагноз-меланома з метастазами в легенях. Через це жінка змушена приймати крапельниці з препаратом Кейтруда, який продовжує її життя. Один курс такого препарату коштує 116 тисяч гривень.

У жінки немає грошей, щоб оплатити собі довгострокове лікування і її 9-річний син Рома розуміє ситуацію, що склалася. Хлопчик вірить у святого Миколая, тому написав йому листа з проханням врятувати маму.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Рома, фото: Facebook Марта Левченко
Рома, фото: Facebook Марта Левченко
Рома, фото: Facebook Марта Левченко

У зв'язку з цим Марта Левченко звернулася до небайдужих людей з проханням допомогти втілити в реальність бажання хлопчика.

"Я подумала, що ми можемо допомогти, щоб на свята дитина точно була поруч з мамою, а можливо нам з вами вдасться зібрати кошти на кілька курсів, і тоді мама Ромчика отримає шанс на життя. Лікарі дають хороші прогнози тому що лікування Кейтрудою дає хороші результати!"- написала Марта Левченко.

Публікація Марти Левченко: Facebook
Публікація Марти Левченко: Facebook
Публікація Марти Левченко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоді батьки рятують хвору донечку, життя повисла на волосині

Як повідомляв портал "Знай.uа", життя маленького янголятка повисла на волосині, батьки ридають від безвиході

Також, "Знай.uа" писав, що у маленького львів'янина відмовляють ноги, батьки у відчаї