Відома телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах, з якими ділиться цікавими публікаціями та моментами з життя. На це раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила обговорити, де краще зустрічати Новий Рік.

Лдеся Нікітюк опублікувала знімок з балкона номера готелю в Києві і розповіла, де збирається зустріти Новий Рік.

На опублікованому фото можна побачити Лесю Нікітюк, яка стоїть на відкритому балконі готелю в Києві. Не дивлячись на мінусову температуру на телеведучій зовсім немає куртки або іншого теплого одягу, а лише чорне вечірнє плаття з блискітками і відкритою спиною. При цьому Нікітюк спокійно позує на тлі нічного Києва з келихом шампанського в руках.

У підписі до публікації зірка запитала шанувальників, де вони збираються зустрічати Новий рік і жартома сказала, що святкуватиме перебуваючи на балконі.

"Хто де зустрічає НГ?? Я буду на балконі" - написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що Анна Седокова стривожила страшною недугою в день народження

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут видала, Як правильно аплодувати, щоб вас похвалила сама королева Єлизавета II

Також, "Знай.uа" писав, що Потап з Позитивом з "Время и Стекло" політали з новим треком