Прикарпаття славиться величчю хвойних лісів. Тому здивувати достатком сосен, ялиць, ялинок та іншими колючо-зеленим деревами не складно.

При цьому гірський край є ще й лідером з виробництва штучних новорічно-різдвяних атрибутів. Попит на них тільки зростає: суспільство стає дбайливішим до природних багатств, передає "Голос України".

У місті Кути Косівського району живе Валерій Ведмеденко, який вже протягом 20 років займається виробництвом штучних ялинок.

Починав свій бізнес з"дощику". Тепер розширив потужності. Зелені красуні тут і чотириметрової висоти, і зовсім мініатюрні.

джерело: "Голос України"
джерело: "Голос України"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

А вибрати можна з 14 варіантів – королівські блакитні ялини, сріблясті, білі і, звичайно, зелені різних відтінків. Від справжніх не відрізнити. Дивишся на ряд з ялин у виставковому центрі - немов серед лісу.

"Сировина для виготовлення наших красунь беремо вітчизняну, яку можна проконтролювати за якістю. До речі, тим-то і попит на нашу продукцію, тому що вигідно відрізняється від імпортованої", - розповідає Валерій.

Ялинки виробляють цілий рік. Крім дерев, випускають ялинкові віночки, кулі, стрічки. І дощик. Перед новорічними святами роботи додаються, не встигають задовольнити всі запити. Мають стійких оптових покупців. Але поважають кожного покупця. Відповідальність - запорука розвитку бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянам підвезуть лісових красунь з "документами": де і коли купити новорічну ялинку

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мукачівці обрали найголовнішу красуню 2020 року, очей не відвести: "Ну що за диво!"

Також «Знай.иа " писав, що Франківські ялинки стануть найдорожчими в Україні-скільки здеруть за зелених красунь