Відома телеведуча Леся Нікітюк має величезну кількість шанувальників з якими в соцмережах ділиться цікавими думками і моментами з життя. На цей раз знаменитість вирішила поміркувати про ворожіння на своїй сторінці в Instagram.

Леся Нікітюк опублікувала фотографію з учасницею шоу "Хто проти блондинок" на "Новому каналі" Валерією Полянською і заговорила про ворожіння на день Андрія Первозванного 13 Грудня.

Читайте Знай в Google News!

На опублікованому фото можна помітити Нікітюк і Полянську в екстремально коротких білястих сукнях позують біля дзеркала.

Так, сукня Полянської має срібно-чорні тони і дуже короткий низ, що дозволяє користувачам розглянути головні достоїнства зірки. Крім цього вона підкреслила образ високими панчохами такого ж кольору і підтяжками для них.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сукня Нікітюк має чорно-золотий відтінок і вона також коротка, проте у своєму образі телеведуча зробила акцент на стрункі ноги. До вбрання вона підібрала червоні чоботи середньої довжини.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

У публікації Нікітюк нагадала, що 13 Грудня настане свято Андрія Первозванного і за традицією в цей день дівчата ворожать на судженого.

“Свято Андрія через 2 дні!!! Чи готові гадати дівчатка??? Все одно не збудеться" - написала Леся Нікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі

Як повідомляв портал "Знай.uа", ведуча" Все Буде добре "Матвєєва зізналася, як набрала 11 кг:" після розлучення..."

Також, "Знай.uа" писав, що Балан і Кароль натякнули на головне в романтичному танці: "історія нашого кохання бігала по дому"