В Івано-Франківську водій автобуса виглнав пільговика на зупинці. Про це розповіла місцева жителька Іванка Балюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

9 грудня, о 8 ранку дівчина їхала на маршруті №22 в Івано-Франківську і стала свідком того, як водій автобуса буквально виштовхав пенсіонера з салону.

Читайте Знай в Google News!

"Наступна зупинка "Епіцентр". Заходять люди, почула крик. Бачу солідного чоловіка років 70-ти (в масці!) і водій починає з криками і матами викидати його на вулицю... схопив його за руку і почав викидати з автобуса, кричачи: "Пішов ти на*ер". Чоловік випав з автобуса, на щастя, люди, які стояли на тротуарі, встигли підхопити за руки..." - написала Іванка Балюк.

Дівчина була шокована тим, що відбувається і вирішила дізнатися у водія, що стало причиною такої поведінки. Як виявилося, водій просто не хотів перевозити пільговика і посилався на те, що не хоче платити штраф в 40 000 гривень, однак що це за штраф він не пояснив.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Автобус, фото ілюстративне: Facebook Іванка Балюк
Автобус, фото ілюстративне: Facebook Іванка Балюк
Автобус, фото ілюстративне: Facebook Іванка Балюк

Іванка була здивована і обурена байдужістю водія і людей в автобусі. Вона дала йому 10 гривень і попросила провезти в цей день хоча-б одного пільговика. Однак водій просто викинув гроші у вікно.

"Прикро і обідно! І соромно! І злісно! Я розумію, що цей пост нічого не змінить, що все зло в цьому світі не подолаєш, але можливо когось змусить задуматися або швидше зреагує в такій ситуації, ніж я! І, до слова, це вже не перша ситуація з 22 маршрутом." - додала Іванка Балюк.

Публікація Іванки Балюк: Facebook
Публікація Іванки Балюк: Facebook
Публікація Іванки Балюк: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові водій-псих затиснув хлопчину в дверях тролейбуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла не вистачає

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати