До Івано-Франківська повернулися поліцейські із зони ООС. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 5 грудня до Франківська повернувся загін поліцейських, які несли службу на території ООС. Зустріти бійців прийшли рідні та друзі.

Читайте Знай в Google News!

"В Івано-Франківськ з двомісячного відрядження із зони проведення операції Об'єднаних Сил повернувся зведений загін правоохоронців. До нього входили співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ" та співробітники територіальних відділів та відділень поліції."- зазначено в публікації поліції.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Співробітники поліції Франківська надавали допомогу у встановленні порядку колегам з Донецької області. Не так давно їм на зміну відправився інший загін.

Керівництво та колеги поліції Івано-Франківської області привітали бійців з поверненням та подякували їм за службу.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські воїни на Донбасі відповіли путінським окупантам за зухвалі снайперські постріли

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни, які пережили жахи АТО, масово повертаються на фронт

Також, "Знай.uа" писав, що український воїн "зловив" ворожу кулю: окупанти стріляють з гранатометів прямо з ранку