Дочка загиблого героя АТО продовжує писати листи батькові. Про це розповіли на сторінці 93-ї ОМБр Холодинй яр у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що воїн АТО Євген Шахник загинув 29 вересня 2014 року на Донбасі, коли його доньці Ользі було 13 років. Відтоді дівчинка щороку пише листи загиблому батькові, де розповідає як сильно його любить.

Читайте Знай в Google News!

Військові опублікували текст листа, який вже подорослішала Ольга Шахник написала через п'ять років після смерті батька.

"З Днем Народження, Тато! Я розповім вам історію, в якій немає хеппіенда. Завжди здається, що якби все несподівано і жахливо не траплялося, є ще той маленький шанс, один з тисячі. Цього разу Надія помилилася. Я так і не навчилася говорити про це, але у мене ще ціла вічність попереду" - написала Ольга Шахник.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ольга Шахник з батьком, фото: Facebook
Ольга Шахник з батьком, фото: Facebook
Ольга Шахник з батьком, фото: Facebook

У листі дівчина описала життя свого батька і розповіла, як сильно ним захоплювалася. Ольга зізналася, що вона завжди могла покластися на батька і їй його дуже не вистачає.

"Я пам'ятаю тата поруч постійно. У подорожах, вдома, коли ми дивилася фільми разом, на кухні, коли він готував деруни. Коли я не могла заснути, то запитала тата, про що мені думати. Він відповів, думай про пінгвінів. Часто про них думаю тепер" - додала Ольга Шахник.

Ольга Шахник з батьком, фото: Facebook
Ольга Шахник з батьком, фото: Facebook
Ольга Шахник з батьком, фото: Facebook

Дівчина пише, що любить свого батька досі і хоче, щоб весь світ дізнався про нього. Вона дуже за ним сумує і дякує за ті роки, які він був поруч.

"З днем народження!" - закінчила лист Ольга Шахник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пророчі слова загиблого 22-річного "кіборга" на Донбасі: "Мамо, я вас ніколи не залишу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянка зібрала колекцію "святинь" , які охороняють наших героїв на Донбасі

Також, "Знай.uа" писав, що українські військові пояснили, чому не відповіли путінським снайперам за загиблого воїна