Ведуча телеканалу "1 + 1" Соломія Вітвіцька має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими ділиться цікавими фото і міркуваннями на важливі теми. На цей раз знаменитість, на своїй сторінці в Facebook, задалася питанням ставлення до інвалідів.

Соломія Вітівіцька підкреслила, що 3 грудня є міжнародним днем людей з інвалідністю і додала, що не вірно використовувати до них терміни: "люди з обмеженими можливостями", "люди з особливими потребами", "люди прикуті до коляски/ліжка" і т. д.

Читайте Знай в Google News!

"Це ярлики, з якими ми вже довгий час боремося! Чому людей з інвалідністю постійно намагаються виділити і відокремити від інших. Кожна людина з інвалідністю така ж людина, як і без інвалідності. І вони хочуть, щоб до них ставилися так, як і до всіх." - написала Соломія Вітвіцька.

Телеведуча додала, що головним завданням суспільства є поліпшення умов життя для таких людей. За її словами, в даному питанні існує маса проблем, проте люди поступово приходять до цього розуміння.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Після цього Соломія Вітвіцька розповіла звернулася до українців і закликала людей приєднається до ГО "Група активної реабілітації", яка надає допомогу людям з інвалідністю.

Публікація Соломії Вітвіцької: Facebook
Публікація Соломії Вітвіцької: Facebook
Публікація Соломії Вітвіцької: Facebook

До публікації телеведуча додала фотографію зі своєю подругою, професійно каратисткою Уляною Пчелкіною, яка полягає у вище зазначеній організації.

Уляна Пчолкіна та Соломія Вітвіцька, фото: Facebook
Уляна Пчолкіна та Соломія Вітвіцька, фото: Facebook
Уляна Пчелкіна і Соломія Вітвіцька, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала понівечене обличчя

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алла Мазур показала, хто не дає їй здатися в боротьбі з онкологією

Також, "Знай.uа" писав, що Кошовий змінився до невпізнання після хвороби