Відома українська телеведуча Катя Осадча має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах з якими ділиться цікавими публікаціями та моментами з життя. На цей раз, на сторінці в Instagram, телеведуча вирішила поміркувати про те, як медична маска змінила сучасну моду.

Катя Осадча опублікувала кілька знімків з новим образом і розповіла, що у її стиліста додалося роботи через медичну маску, які українці зобов'язані носити через карантин.

Читайте Знай в Google News!

На першій фотографії можна побачити Катю Осадчу в білій сукні перлового відтінку. Примітно , що воно має вельми незвичайний вигляд: низ сукні досить короткий, що дозволяє телеведучій продемонструвати стрункі ноги, при цьому воно має довгі рукави, які за формою нагадують шаровари.

До сукні Осадча підібрала туфлі в тон і не забула про свою візитну картку — незвичайної капелюшку. Однак найцікавішим аксесуаром стала маска телеведучої, яка має білий колір і візерунок в горошок.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Публікація Каті Осадчої: Instagram
Публікація Каті Осадчої: Instagram
Публікація Каті Осадчої: Instagram

На другому знімку телеведуча здалася в тому ж образі, але вже без маски.

"Коли маску знімаєш тільки для фото... тепер нашому стилісту @virtsyulia потрібно зібрати образ не тільки з капелюшком, але і з маскою, такі часи. Яке фото 1 або 2?"- написала Катя Осадча.

Публікація Каті Осадчої: Instagram
Публікація Каті Осадчої: Instagram
Публікація Каті Осадчої: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ведуча 1 + 1 Людмила Барбір одужала від важкої хвороби і оточила себе красенями

Як повідомляв портал "Знай.uа", Монро розповіла про розгульне життя

Також, "Знай.uа" писав, що Мейхер і Горбунов підірвали крісло Чапкіса на " Танці з зірками"